Peter Lang Foundation

 

Peter Lang har været min mentale mentor i udviklingen af mit faglige arbejde på systemisk konstruktionistisk grund. Han har betydet virkelig meget for udvikling af den systemiske og anerkendende med sit utrættelige arbejde – for en stor del sammen med Elspeth McAdam – for at udfolde ideer til at skabe miljøer og relationer med højt til loftet

 

Der er mange andre, der er blevet inspireret lige så meget som jeg i deres arbejde og tre af dem har taget initiativ til at lave en fond: se www.Peterlangfoundation.com  for dels at støtte Peter, der desværre er syg af Parkinsons og ikke kan arbejde mere, ved at give ham en form for “Nobelpris”, dels for at bevare materiale om meget af hans arbejde igennem tiden.

Jeg er blevet inviteret med i bestyrelsen, men har takket nej. Jeg har i stedet valgt at gå ind i at prøve at lave nogle konferencer for at få nogle penge ind til fonden. Se mere på fondens hjemmeside.

Jeg har desuden lagt tre videoklip af Peter på hjemmesiden til at understøtte Peter’s tænkemåder hos andre. Et af dem er taget fra den DVD jeg selv har haft udgivet med interviews med Peter sammen med Jesper Juul (2007). Den er udsolgt nu, men nåede at blive solgt i 11 lande… Det forventes at vi vil kunne lave en konference omkring juni 2014 på baggrund af Peters inspiration.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*