Peter Lang Foundation – en fond til støtte af Peter Lang og hans ideer – er blevet dannet i Danmark!

Fonden er dannet af Gitte Haslebo, Vibe Strøier og Benedicte Schilling for at skabe en form for Nobelpris på det systemiske område, hvor Peter Lang er den oplagte modtager af denne pris. Der er allerede samlet en del penge sammen, som Peter Lang vil modtage i april.

Desuden vil der blive samlet flest mulige materialer, billeder og videooptagelser, der kan fastholde og viderebringe Peter Langs unikke arbejde for de kommende generationer.

Jeg har indtil videre bidraget til litteraturlisten og desuden lagt to videoklip med Peter under hans navn under kategorien film. Klippet på 24 min. er fra vores fremragende konference “Kvalitet i relationer” fra 2004, hvor Peter og Daniel Stern var sammen. Det andet klip er fra min interview-DVD med Peter Lang og Jesper Juul.

Jeg indgår desuden i en konferencegruppe, der vil lave konferencer med Peters ideer. Jeg deltog i en reception på Attractor d 15.3. 2013, hvor der blev diskuteret ideer og muligheder. Læs mere og følg med på fondens hjemmesiden, hvor der vil blive uploaded en video fra reception med hilsner til Peter. Jeg havde den store fornøjelse at møde Søren Hertz, psykiater, og ven med Peter igennem mange år. Der er gode muligheder for et samarbejde her! Søren Hertz og Jørn Nielsen arbejder sammen ud fra en ide om at bevæge sig fra recovery til discovery – altså meget parallelt med mit PUMA-materiale. Søren besøgte mig dagen efter. Interesting!, som Peter ville sige!

Se evt.www.psykcentrum.dk hvor der er mange gode artikler til download.

Skulle du som mange af os have lyst til at støtte Peter Lang og fondens arbejde, er der også mulighed for det: www.peterlangfoundation.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3 − en =


*