DVD-udgivelser

DVD-Jesper-Peter-René

De to dvd’er er nået ud til 11 lande, hvor typisk fagpersoner har købt DVD’erne og givet positive tilbagemeldinger.

DVD’ erne er ud over Danmark, Færøerne og Island solgt i  blandt andet Østrig, Slovenien, Tyskland, Sverige, Norge, Italien og New Zealand… Internettets uanede muligheder.

Jeg har valgt at lukke salget af DVD’en ned, da det er for tidskrævende at fedte rundt med selv. DVD’en eksisterer dog stadig i bedste velgående i mit eget bibliotek, hvor jeg bruger klip herfra til min undervisning.

Jesper Juul og Peter Lang interview på DVD

dvdflyer-01Jeg har interviewet de to store kapaciteter Peter Lang og Jesper Juul i næsten tre timer. (2007)
Det er der kommet en professionelt redigeret DVD på en time og halvtreds minutter ud af. Der er tale om en afslappet dialog om centrale emner, som kan inspirere i mange sammenhænge. Dialogen gengives nøjagtig som den var uden smarte klip og det giver en autentisk oplevelse af nærvær og samspil.

Som sagt – Salget af DVD’en er ophørt.

 

Daniel N. Stern på DVD!

SternFinal-flyerDer blev optaget en professionel video af Daniel Sterns oplæg på UC Lillebælts konference i Odense i april 2008.

Det to timer lange oplæg er nu udgivet på DVD med perfekt lyd og billedkvalitet .

Det er første gang nogensinde Daniel Stern er udkommet på DVD eller video og jeg har lavet kapitelinddelinger, der gør den velegnet til anvendelse i undervisning på University Colleges og lignende.

DVD’en er helt udsolgt og derfor udgået af produktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


7 − = fire


*